Alles over Katwijk - Dodelijk ongeval bij werkzaamheden Vliegveld Valkenburg
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Gert-Jan Onderwater

Dodelijk ongeval bij werkzaamheden Vliegveld Valkenburg

Bij werkzaamheden op voormalig Vliegkamp Valkenburg is woensdagochtend een man overleden.

Volgens de politie heeft er een dodelijk ongeval plaats gevonden met een rupsvoertuig. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Rond 11.00 uur kwam de melding binnen, waarna brandweer, politie, ambulance en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Het slachtoffer heeft het ongeval ondanks de inzet van de hulpdiensten niet overleefd.

Het is niet de eerste keer dat tijdens werkzaamheden op het voormalige vliegkamp een persoon is overleden. In maart 2014 is tijdens werkzaamheden aan de elektriciteit een monteur overleden. De werkzaamheden die toen werden uitgevoerd waren voor de NSS- top.

Reageer als eerste
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>