Einde competitie HSV in zicht | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Rijnsburg

Einde competitie HSV in zicht

Afgelopen zaterdag stond er weer een competitiewedstrijd van de HSV Rijnsburg op het programma. De 15e in rij.

Deze wedstrijd werd gevist in het Noordhollands kanaal bij Spijkerboor in de prachtige landelijke omgeving van de Zaanstreek. Bij het wedstrijdwater aangekomen stond er weinig wind en stond er een lichte stroming in het water. Een prima dag om te gaan vissen. Een ieder zocht zijn gelote plaats op om zich voor te bereiden op deze wedstrijd. Nadat iedereen zijn spullen in orde had gemaakt klonk er om kwart voor acht uur het startsignaal. De verwachtingen waren hoog gespannen, dat er deze wedstrijd een behoorlijk aantal vissen en dan vooral aan gewicht zouden worden gevangen. In het algemeen worden er vooral grote brasems gevangen in het Noordhollands kanaal maar die lieten het deze ochtend bij de meeste vissers dan ook aardig afweten. Toch zijn er altijd vissers die wel een behoorlijk gewicht aan vis vangen. Zoals Aad van Rijswijk, die in vak 1 viste.
Hij ving ruim zeventien kilo vis. Hiermee werd hij dan ook op ruime afstand dag winnaar van de een na laatste competitiewedstrijd van 2017. Een tweede plaats was voor Huig Hoek die 3.3 kg wist te vangen en de derde plaats in vak 1 was voor Jan Schijff met 2.8 kg.
In vak 2 was het Mario van Duyvenbode die de eerste plaats opeiste met een gewicht van 10.6 kg. Tweede werd Hans Wassing met 7.4 kg en een derde plaats was er voor Wiggert Vooijs met 5.6 kg.
 

Uitslagen
Door deze uitslagen is er nog van alles mogelijk, wie er met de eer gaan strijken voor het eremetaal in beide poules. Er hangt veel af van de allerlaatste competitiewedstrijd.
Poule A: 1e Hans Wassing 19 punten 135 kg, 2e Wiggert Vooijs 25 punten 98.4 kg en 3e Mario van Duyvenbode 29 punten 100.3 kg.
Poule B: 1e Henk Donkerbroek 32 punten 77.5 kg, 2e Rob de Groot 46 punten 64.4 kg en 3e Jan Schijff 57 punten 49.3 kg.
Klassement grootste vis: Jan Schijff met een brasem van 60 cm.
Kijk voor een compleet overzicht van de uitslagen en standen op de website www.hsvrijnsburg.nl.
De volgende wedstrijd is zaterdag 7 oktober vertrek 06.15 uur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>