Reünie Jong Flora Band | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Rijnsburg

Reünie Jong Flora Band

De Jong Flora Band bestaat 40 jaar en dat moet gevierd worden.

Om dit feestelijk jaar af te sluiten is er zaterdag 7 oktober 2017 een reünie voor oud leden en overige betrokkene van de Jong Flora Band. Het afgelopen jaar speelden de Flora Band orkesten al oude muziekstukken van de Jong Flora Band tijdens het Voorjaarsconcert en was er een heuse jeugdtaptoe georganiseerd.

Misschien heb jij na al die jaren nog steeds contact met één of meerdere van je medemuzikanten van toen? Maar hoe gaat het nu met de rest? Zijn ze nog steeds muzikant? Wonen ze nog steeds in Rijnsburg? Je komt er achter op 7 oktober.

In 40 jaar is er een hoop veranderd. Zo werd de oude brandweerkazerne ingeruild voor het eigen verenigingsgebouw 'de Kazerne', werden de uniformen door de jaren heen meerdere keren vervangen en konden we onlangs de eerste meisjes verwelkomen bij de Jong Flora Band.

De organisatie hoopt zoveel mogelijk van de (oud-) leden, bestuursleden en instructeurs te mogen verwelkomen op zaterdag 7 oktober. De reünie vindt plaats tussen 16:00 uur en 18:00 uur in het verenigingsgebouw 'de Kazerne' aan de Waardlaan in Rijnsburg.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>