Afbeelding
Foto: pr

Campagneteam Huntington ontvangt cheque van Haringrock

Algemeen

Haringrock heeft vrijdagavond een cheque van 8.066,29 euro uitgereikt aan Campagneteam Huntington. Organisator Ton Frissen: 'Een mooi bedrag waar we allemaal trots op kunnen zijn'.

Campagneteam Huntington heeft als doel wetenschappelijk onderzoek te financieren dat tot een genezende therapie voor de ziekte van Huntington moet leiden.

Het muziekevenement kiest ieder jaar een goed doel uit en houdt diverse acties om een mooi bedrag bij elkaar op te halen.

Dirk Kuyt Foundation

Afgelopen vrijdag werd ook het nieuwe goede doel voor 2018 bekend gemaakt. Volgend jaar zal Haringrock zich inzetten voor de Dirk Kuyt Foundation. De foundation ondersteunt en organiseert zo'n 100 sportevenementen door heel Nederland en richt zich op alle aangepaste sporten.

De organisatie van Haringrock is al weer druk bezig om er ook volgend jaar weer een mooi evenement van te maken. De eerste gesprekken met sponsors en headliners zijn reeds begonnen. Heb jij een leuke actie die je graag voor wil delen met de organisatie, stuur dan een mailtje naar info@haringrock.nl

Afbeelding

Uit de krant