Paarden wijken voor storm | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Het Castellumplein lag er woensdagochtend troosteloos bij. Door de zware storm werd de Paardenmarkt afgelast. | Foto: CvdS.
Het Castellumplein lag er woensdagochtend troosteloos bij. Door de zware storm werd de Paardenmarkt afgelast. | Foto: CvdS.
Valkenburg

Paarden wijken voor storm

Voor het eerst in de geschiedenis van Neerlands oudste Paardenmarkt  in Valkenburg heeft het bestuur de 1073ste Mart af moeten blazen vanwege de zware storm.

'Echt balen, maar we willen niet het risico lopen dat de paarden in paniek raken, met alle gevolgen van dien. Maar het is niet anders', laat Kimberley van der Nagel namens de organisatie teleurgesteld weten.

Het plein zag er op deze tweede woensdagochtend in september dan ook troosteloos uit. Castellumpop gaat wel door, maar de braderie is een dag verplaatst en wordt morgen gehouden, alsook de kinderoptocht.

Update

In verband met de veiligheid blijft het Castellumplein woensdag tot 15.00 uur dicht. Er zijn dus geen activiteiten van de Oranjevereniging en het martcomité op het Castellumplein. De livemuziek staat gepland van 17.00 tot 23.00 uur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>