Logo allesoverkatwijk.nl
De winnaars van vorig jaar.
De winnaars van vorig jaar. (Foto: Piet van Kampen)

Welzijnskwartier zoekt vrijwilliger van het jaar

Het Welzijnskwartier is weer op zoek naar vrijwilligers die wel een prijs verdienen. 

´Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt nodigt iedereen uit om personen, groepen, organisaties of projecten voor te dragen die het verdienen om extra gewaardeerd te worden voor hun inzet. Het maakt niet uit hoe lang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week. Belangrijk is wat het vrijwilligerswerk betekent voor Katwijk. De vrijwilligersprijzen zijn een mooie blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Katwijkse samenleving doen.´

Uit de voordrachten nomineert de jury 12 vrijwilligers en 3 projecten en organisaties. Van deze vijftien genomineerden worden portretten gemaakt waaruit blijkt hoe waardevol hun inzet is.

Ken jij vrijwilligers of vrijwilligersgroepen die een prijs verdienen voor het vrijwilligerswerk dat zij doen? Meld hen dan aan en wacht niet te lang. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 oktober 2017.

Het voordrachtformulier is downloaden op www.welzijnskwartier.nl en aan te vragen via mail: vip@welzijnskwartier.nl of telefonisch: 071-4033323. 

Reageer als eerste

Wat vindt u?

Ik ga woensdag stemmenReageren!