Afbeelding
Foto´s

Stralende taptoe

Algemeen Rijnsburg

Het veertigste verjaardagsfeestje van de Jong Flora Band is afgelopen zaterdagmiddag onder stralende omstandigheden gevierd.

De jarige band had een jeugdtaptoe georganiseerd met optredens van de jeugdorkesten Jong K&G uit Leiden, Jong DVS uit Katwijk en grote broer Flora Band. En natuurlijk gaven ze ook zelf acte de présence.

De taptoe werd gehouden op het parkeerterrein van de Hoftuin. Achter hekken genoot men van de verschillende optredens. Voor aanvang van de taptoe lieten de muzikanten van Flora Brass van zich horen. Speaker Dick Oudwater vertelde het publiek over elk optreden van de verschillende bands. Na openingsfanfare van Flora Brass liet Jong K&G onder leiding van Diego Verhaar een mooie show zien. Vervolgens kon het publiek genieten van de eigen Flora Band, die met hun show Britains Best op het onlangs gehouden WMC hoge ogen gooiden. De junioren van DVS presenteerden hun show Teamwork. Tenslotte was het de beurt aan de jarige band Jong Flora Band. Maar voordat zij aan hun show begonnen werd spontaan door de fans een 'lang zal ze leven' gezongen. Dominique Klok had de taak om als tambour-maître de show 'The Next Level' in goede banen te leiden.

De verschillende optredens werden allen met een luid applaus door het publiek beloond. Mede door het zonnige weer kijkt de Jong Flora Band terug op een mooi verjaardagsfeestje.

Zie ook video's op www.allesoverkatwijk.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant