Alles over Katwijk - Your Travel nieuw in Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR
Zakelijk gezien

Your Travel nieuw in Katwijk

Persoonlijk reisadviseur Ageeth Witteveen (37) heeft inmiddels 18 jaar ervaring in de reisbranche en is thuis in de hele wereld. Velen kennen haar van het voormalige reisbureau in Rijnsburg. Daar verzorgde ze ruim 16 de mooiste reizen. Die kennis gebruikt ze nu voor haar eigen bedrijf Your Travel.

"Door mijn ervaring kan ik mensen uitstekend adviseren in de mogelijkheden op het gebied van reizen. Ik regel vakanties naar alle werelddelen. Dichtbij of ver weg, de wensen van de klant staan centraal."

Reisadviseur

In april sloot Ageeth zich aan als zelfstandige bij de franchise organisatie YourTravel. Een club van professionele reisadviseurs, die samenwerkt met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. Zo profiteert Ageeth van gezamenlijke inkoopkracht. YourTravel is een betrouwbare, landelijke organisatie aangesloten bij het ANVR en SGR. "Omdat ik onafhankelijk ben van touroperators, is de keuze enorm en zijn alle soorten reizen boekbaar bij mij. Hierdoor is de reissom voor de klant gelijk of soms zelfs goedkoper."

Persoonlijke service betekent dat Ageeth desgewenst bij de mensen thuis komt, om vervolgens een passend reisvoorstel te maken. Dat scheelt uren zelf zoeken. Ook wordt het online zoeken en boeken lastig als men met een grote groep wil reizen of er speciale wensen zijn. Ageeth ontzorgt.

Reservering

"Ook bij een reis op internet is het de moeite waard om Ageeth in te schakelen. Zij maakt een prijsvergelijking en bekijkt de kwaliteit. Door haar vele connecties en toegang tot geavanceerde boekingssystemen met luchtvaartmaatschappijen, touroperators en hoteliers kan ze net even betere vluchttijden regelen of een kamer upgrade aanvragen. Ze regelt stoelreserveringen, online inchecken en brengt de tickets thuis. Vele klanten ervaren dit als prettig. Ook voor groepsreizen, zakelijke reizen, bedrijfsuitjes, autohuur, excursies, verzekeringen en parkeren bij de luchthaven kan men bij Your Travel terecht.

Wie een reis zelf wil zoeken en boeken, kan terecht op de betrouwbare en boekbare website van Ageeth. Daar vindt men op eenvoudige wijze een uitgebreid reisaanbod. Er is altijd één aanspreekpunt en men kan op Ageeth terugvallen.

De reisadviseur is ook 's avonds en in het weekend bereikbaar en kan een afspraak maken op een tijdstip en locatie die wenselijk is. Zo kan men in alle rust de reis doorspreken en reserveren. Mailen of bellen kan ook. Op de website is het mogelijk een offerte aan te vragen en staat er meer informatie over de werkwijze van YourTravel Ageeth Witteveen.

Ageeth brengt twee keer per maand een nieuwsbrief uit met aantrekkelijke aanbiedingen, winacties en reistrends van het moment.

YourTravel Ageeth Witteveen

Telefoonnummer: 06-36181901

E-mail: ageeth.witteveen@yourtravel.nl

Website: www.yourtravel.nl/ageethwitteveen

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>