Weer naar school | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Vanwege de nieuwbouw van de Emmaschool hebben de leerlingen hun intrek genomen in de Julianaschool. Deze werd maandag officieel 'geopend'.
Vanwege de nieuwbouw van de Emmaschool hebben de leerlingen hun intrek genomen in de Julianaschool. Deze werd maandag officieel 'geopend'. (Foto: pr)
Rijnsburg

Weer naar school

De zomervakantie is weer voorbij en afgelopen maandagochtend gingen de kinderen weer naar de basisschool.

Voor de leerlingen van de Emmaschool een extra spannende dag, want toen werd hun 'nieuwe school' geopend. Niet alleen de eerste schooldag was in aantocht, ook de intrek in de tijdelijke huisvesting in de oude Julianaschool aan de Hofstraat. Alle ouders en kinderen waren uitgenodigd voor een officiële opening van de school. Dit werd gedaan door wethouder Mostert volbracht. Hierna mochten de kinderen met de ouders de school bekijken. De Emmaschool aan de Smidstraat gaat plat en daar wordt een nieuwe school gebouwd. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>