Valkengym start nieuw seizoen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR
Valkenburg

Valkengym start nieuw seizoen

Gymnastiekvereniging De Valken start haar lessen weer op dinsdag 22 augustus 2017 met lessen voor elke leeftijd. Kom eens kijken of doe een gratis proefles mee.

Peuter- en oudergym 2,5 - 4 jarige kinderen, samen met papa, mama, oma of opa. Kom op vrijdagmiddag samen lekker bewegen.

Kleutergym kleuters van (bijna) 4 tot 6 jaar. Onder leiding van een ervaren juf wordt er elke dinsdagmiddag op speelse wijze naar hartenlust gegymd en de basisbeginselen van het turnen aangeleerd.

Kidsdance kinderen groep 3 t/m groep 6. Op dinsdagavond wordt er gedanst met een gezellige groep meiden.

Turnen kinderen groep 3 t/m middelbare school. Springen over een kast, balanceren op een balk, slingeren aan de ringen en nog veel meer. Elke dinsdagmiddag/avond mogelijk bij de gym!

Bodycontour volwassenen 21-plus. Onder leiding van een ervaren instructrice wordt gewerkt aan conditionele en spierversterkende oefeningen. Vaak een aerobics warming-up, gevolgd door oefeningen voor alle spiergroepen. Er wordt op leuke muziek gewerkt met dynabands (elastieken), gewichtjes, ballen en matjes. Soms is er een Pilatesles of een circuittraining. Voor deze les is het ook mogelijk om een strippenkaart te kopen. 10x sporten voor € 40,00. U kunt dan zelf bepalen wanneer u komt. U gebruikt alleen een strip als u sport, dus sport u niet, betaald u ook niet. De kaart blijft altijd geldig, totdat u de 10 lessen genomen hebt.

Damesgym (volwassenen 50-plus)

Als bij de bodycontour, maar dan voor een iets gevorderde leeftijd.

Alle lessen zijn in Het Dorpshuis in Valkenburg. Meer informatie vindt u ook op www.valkengym.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>