Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Alles over Katwijk

Lantaarnpalen krijgen opknapbeurt van gemeente

De gemeente gaat de komende periode de lantaarnpalen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg aanpakken. Sommige worden vervangen, andere krijgen een opknapbeurt.

In de periode vanaf half augustus tot en met oktober worden in verschillende straten lantaarnpalen vervangen in alle drie de woonkernen. Op enkele locaties kan lichte verkeershinder optreden. Indien nodig worden er verkeersbegeleiders ingezet.

Van donderdag 17 tot en met vrijdag 25 augustus krijgen de houten lantaarnpalen op de Boulevard een nieuwe laklaag en led-verlichting. Ook op de Zeehosstraat worden houten lantaarnpalen van een nieuwe laklaag voorzien. De lakwerkzaamheden worden gedaan door een Frans bedrijf.

Het vervangen van de verlichting wordt gedaan door een Nederlands firma, ook in de avonduren gedaan en op zaterdag 19 augustus.

Van half augustus tot eind september worden de lantaarnpalen van Zwaaikom, Haven, Prins Hendrikkade, Lierstraat en de binnenpleinen van Hans van der Hoevenstraat en Tramstraat voorzien van een laklaag. De werkzaamheden worden gedaan door Buis van Duijvenbode Schilderwerken.

Reageer als eerste

Wat vindt u?

Hoe vaak wilt u dat de winkels op zondag open gaan?Reageren!