Kinderfietsjes bijna klaar voor Kindercorso | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Rijnsburg

Kinderfietsjes bijna klaar voor Kindercorso

In een van de hallen van bloemenveiling FloraHolland is het momenteel een drukte van belang.

Anders druk dan men gewend is in de bloemenveiling. Want hier staan ongeveer 300 kinderfietsen, wandelwagens en een paar bakfietsen opgesteld, die vandaag worden voorzien van kleurrijke bloementoeven. Dit alles heeft te maken met het Kindercorso dat morgen door de Rijnsburgse straten zal rijden. Tientallen vrijwillige bloembinders zijn druk bezig om er iets moois van te maken. 'Dat is een hele klus, maar net als al die andere jaren zal het vast wel weer lukken', voorspelt Wil Peppelenbos. Zij heeft de leiding om dit grote bloemenfestijn tot een mooi geheel te maken.

Morgen vertrekt de bonte stoet van het veilingterrein om zo rond tien uur op het Burgemeester Koomansplein te arriveren alwaar de voorzitter van de Oranje Vereniging, na de samenzang, de deelnemers van het kindercorso toespreekt.

Route Kindercorso

Opstellen in Laan van Verhof, Floralaan, Oranjelaan, Oegstgeesterweg, Hofstraat, Burg. Koomansplein, Oude Vlietweg, Smidstraat, Vliet Z.Z., om de Bakkersebrug, Vliet N.Z., Koestraat, Tulpenstraat, Irissenstraat, Burg. Hermansstraat, Hyacintenstraat, Burg. Meyboomstraat, Kanaalstraat, Katwijkerweg, Rapenburg, Korte Vaart, Hofstraat, Burchtstraat, Heerenweg en Burg. Koomansplein.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>