Accountantskantoor Brittenburg versterkt zich met Arnold Krijgsman | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Zakelijk gezien

Accountantskantoor Brittenburg versterkt zich met Arnold Krijgsman

Per 1 juli heeft Accountantskantoor Brittenburg uit Katwijk het team versterkt met de diensten van Arnold Krijgsman. Arnold is toegetreden tot het team als accountant en zal vooral fungeren als adviseur voor bedrijven binnen het MKB.

"Daar ligt mijn kracht, dus daar zal ik me op gaan focussen", zegt Arnold over zijn nieuwe functie. Hij komt over van Deloitte, waar hij 19 jaar werkzaam was. Daar is hij ook altijd werkzaam geweest voor MKB bedrijven. De samenwerking met Arnold Krijgsman heeft alles te maken met de groei van het accountantskantoor en de verdere professionalisering van het kantoor.

De wens van Arnold is altijd geweest om een eigen klantenportefeuille op te bouwen en te behartigen op een plaatselijk accountantskantoor.

"We willen graag doorgroeien en dat kan alleen als we voldoende kwaliteit en capaciteit hebben om die groei te realiseren. We zijn om die reden blij dat een ervaren en betrouwbare accountant/adviseur zoals Arnold de samenwerking met ons aangaat", zegt Gert-Jan Kuijt, één van de partners bij Accountantskantoor Brittenburg.

Arnold, woonachtig in Katwijk, getrouwd en vader van drie dochters, hoopt zich vooral met een persoonlijke benadering te profileren tot een betrouwbare adviseur bij Accountantskantoor Brittenburg. "Het opbouwen van een langdurige cliëntrelatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect is daarin de basis van het succes. Wat dat betreft denk ik dat ik me volledig kan aansluiten bij de slogan van Brittenburg; persoonlijk, betrouwbaar en deskundig."

Kijk voor meer info ook op www.accbrittenburg.nl.

Lageweg 35D – Katwijk aan Zee

Tel. 071 – 408 8677

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>