Afbeelding
Foto: pr

Goed Groen Groei-labels

Algemeen

Katwijk op een duurzame en sociaal maatschappelijke manier economisch laten groeien. Dat is de doelstelling die 20Duurzaam20, gemeente Katwijk en Katwijk Marketing alle drie nastreven. Sinds oktober 2016 reiken 20Duurzaam20 en Katwijk Marketing de 'Goed Groen Groei | Katwijk'-labels uit.

Tijdens 'Energiemarkt' op het Andreasplein afgelopen dinsdag heeft wethouder Jacco Knape vijf certificaten uitgereikt aan BB Dienstverlening, Vakantiepark Koningshof, Groene Woningen, Kluswijs Katwijk en Steeds aan Zee. Die lokale ondernemers geven ieder op hun eigen manier invulling aan goed en groen economisch groeien en maatregelen nemen om het milieu te sparen.

Het Goed Groen Groei | Katwijk-label wordt op aanvraag toegekend aan bedrijven die bijzondere maatregelen hebben genomen om het milieu te sparen, een positieve bijdrage leveren aan hun lokale sociale en maatschappelijk omgeving of op een andere manier uitblinken op het gebied van duurzame groei.

Katwijk Marketing en 20Duurzaam20 bieden via het label bedrijven die milieuvriendelijk, sociaal verantwoordelijk en lokaal betrokken zijn een extra platform. Zij kunnen zich op een positieve manier onderscheiden en presenteren aan de markt.

Voor bewoners en bezoekers moet eenvoudiger zichtbaar worden welke duurzame bedrijven, initiatieven, producten en activiteiten in Katwijk te vinden zijn.

Uit de krant