Logo allesoverkatwijk.nl

Nieuwe bewoner gezocht voor Visserijschool

De Visserijschool is op zoek naar een nieuwe bewoner. Het monument wordt 'bewaakt' door meerdere antikrakers. In het pand is nu weer een lokaal vrijgekomen.

Voor de 60 m2 woonoppervlakte betaal je 235 euro. Dat is inclusief gas, water en licht. De kamer is voorzien van een eigen wastafel. Er zijn gedeelde sanitaire voorzieningen en er is een ruime gezamenlijke keuken. 

Hoelang er nog in de Visserijschool gewoond kan worden is niet duidelijk. Het pand is eigendom van Dunavie. De woningcorporatie wil de school verbouwen tot elf koopwoningen. Daarnaast komt aan de westkant een nieuw appartementengebouw met 21 woningen, verdeeld over drie lagen. 

Een woordvoerder van Dunavie laat weten dat er de afgelopen maanden hard gewerkt is aan de laatste details van dat plan. Naar verwachting wordt in september de omgevingsvergunning aangevraagd. Wanneer de verbouwing start is nog niet duidelijk.

Tot die tijd draagt vastgoedbeheerder Interveste de zorg over de Visserijschool. Wie geïnteresseerd is in de woonruimte kan via deze website reageren.

Reageer als eerste