Haringtocht Ronde Tafel goed voor 30.000 euro | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Valkenburg

Haringtocht Ronde Tafel goed voor 30.000 euro

Dit jaar heeft de Grote Katwijkse Haringtocht een bedrag van maar liefst € 30.000 euro opgebracht.

Het geldbedrag gaat naar 'Samen sterk tegen eenzaamheid', een initiatief van Stichting Welzijnskwartier en de Ronde Tafel Katwijk/Noordwijk om de eenzaamheid in Katwijk te bestrijden. Vorige week donderdagavond was er een speciale avond bij restaurant Spijs & Wijn in Valkenburg. De gasten kregen een bijzondere en verrassende avond voorgeschoteld met de nodige heerlijke hapjes.

Onder leiding van veilingmeesters Joost Kling en Korneel van der Plas werden de mooie kavels geveild. De belangrijkste kavel: het Katwijkse vaatje met Hollandse Nieuwe, werd door Jongeneel Transport uit Valkenburg mee naar huis genomen.

Met de opbrengsten worden tijdens de Week tegen de Eenzaamheid - van 21 september t/m 1 oktober – verschillende initiatieven gesteund die mensen met elkaar in contact moeten brengen. In Katwijk is de eenzaamheid onder de inwoners de afgelopen jaren sterker gegroeid dan in omliggende gemeentes en het praten over eenzaam is nog een te groot taboe. Dit moet doorbroken worden vinden Stichting Welzijnskwartier en de Ronde Tafel Katwijk/Noordwijk en met deze geweldige opbrengst zijn we in staat om ook echt het verschil te gaan maken.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>