Muziekfestijn op het plein was weer TOP | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Valkenburg

Muziekfestijn op het plein was weer TOP

Van  Beukenstein mocht vorige week woensdagavond, Koningsnacht, de spits afbijten in de tent van Stichting Castellumpop.

Een drie uur durend muziekprogramma door deze rockband bezorgden de aanwezigen een gezellige avond met heel veel classic nummers. Hoewel heel veel mensen hadden besloten om het interview met Koning Willem Alexander thuis te bekijken, bezorgde deze rockband het enthousiaste publiek een gezellige avond met heel veel classic nummers. Hun drie uur durende muziekprogramma varieerde van nummers Van Deep Purple tot Boston, en Led Zeppelin tot Van Halen. Natuurlijk ontbraken de nummers van Crosby, Stills, Nash & Young niet.

De volgende dag waren de kinderen aan de beurt. Op het plein konden zij zich uitleven op het springkussen en in de speeltruck. En natuurlijk konden de kinderen zich laten schminken.

Tussendoor was er een akoestisch optreden van Support Act. Niet op het podium, maar genietend van een schraal zonnetje op het terras. Onder het genot van een hapje en drankje luisteren naar prachtige nummers en soms lekker meezingen. Dit meezingen gebeurde ook tijdens het optreden van de allround feestband Run4Cover. Zij staan bekend dat ze een feestje kunnen neerzetten en deden dit dan ook met covers van jaren geleden tot nummers van nu.

Hoogtepunt van dit muziekfestijn op Koningsdag was wellicht het optreden van Harry Slinger. Deze Amsterdamse held kreeg vooral in de jaren tachtig bekendheid met nummers als 'Je loog tegen mij' en 'Schijn 'n lichie op mij'. Bekendheid kreeg Harry Slinger als leadzanger van de popgroep Drukwerk, een band die bekendheid kreeg in de Nederlandse muziekscene. Een ook deze avond had hij de Valkenburgers op zijn hand: zij zongen heerlijk mee. Het optreden van Slinger werd dan ook beloond met een daverend applaus. Dit gold overigens ook voor de andere optredens. De keuze en variatie aan de artiesten werd door het publiek zeer op prijs gesteld.

Tony Star had de eer om de optredens van Koningsdag af te sluiten. Deze bekende DJ, die eigenlijk Tony Wyczynski heet, weet als geen ander om het publiek vóór hem te entertainen. En zo ook in de tent op het Castellumplein. Iedereen danste lekker mee en zo kwam er een eind aan een succesvolle Koningsnacht en Koningsdag. De organisatie, Stichting Castellumpop en OV Wilhelmina kijken terug op een bijzonder muziekspektakel en bedanken alle Valkenburgers voor hun enthousiaste inbreng.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>