Afbeelding

Nieuw pand L&M Groep feestelijk van start gegaan met slaan ‘eerste paal’

Ondernemers in beeld

Drie generaties Leeuwenburg hebben vorige week donderdag de eerste paal geslagen van het nieuwe pand van de L&M Groep. Met deze handeling is de bouw officieel gestart. Het pand wordt gebouwd aan de noordzijde van het veilingterrein van FloraHolland in Rijnsburg, direct naast de A44.

Met het slaan van de eerste paal, die een dag eerder beschilderd werd door de jongste generatie Leeuwenburg, is de nieuwbouw officieel begonnen. In het nieuwe pand zullen alle bedrijven van de L&M Groep worden gehuisvest.

Directeur Jan Willem Leeuwenburg: ‘Vanwege de constante groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt is deze nieuwbouw noodzakelijk. Het is fijn dat we straks met alle bedrijven vanuit één vestiging kunnen opereren’. De L&M Groep is een van de grotere spelers in de internationale bloemenbranche. Als familiebedrijf van wereldformaat werkt de L&M Groep al bijna 70 jaar met de hoogste kwaliteit bloemen en de grootste exporteurs in de markt.

Het ontwerp van het pand is afkomstig van Hercuton in samenwerking met Voshol Interieurconcepten. De oppervlakte van het gebouw bedraagt 19.130 m2. De nieuwbouw wordt in december 2017 opgeleverd.

Uit de krant