Afbeelding

Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn opent tweede vestiging

Zorg & Welzijn

Afgelopen donderdag 9 februari was de officiële opening van de tweede vestiging van Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn.

Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn is in 2008 opgericht door praktijkhoudster Mirelle van Duijvenbode. Samen met haar team van fysiotherapeuten heeft zij de afgelopen jaren een succes weten te maken van de praktijk aan de Commandeurslaan 21. “ We begonnen daar een beetje uit ons jasje te groeien. De drie behandelkamers en ruime oefenzaal worden daar optimaal benut, niet alleen door de fysiotherapeuten, maar ook door een diëtiste, ergotherapeute, en sportmasseur. Samenwerken in de zorg is heel belangrijk om tot de beste behandeling te komen. Maar om onze belofte zonder wachtlijst te werken, waar te kunnen blijven maken, gingen wij op zoek naar extra ruimte. Deze extra ruimte hebben wij gevonden in ‘De Triangel’”.

Fysiotherapie de Triangel van Ineke Ouwehand heeft per 1 januari dit jaar haar activiteiten beëindigd. In korte tijd heeft Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn de praktijkruimte aan de Narcisstraat 2b een frisse make-over gegeven. Met bij de huisstijl passende felle oranje kleuraccenten, prachtig fotobehang van hardloopsters op het Katwijkse strand en allemaal nieuwe apparatuur, zullen ook hier patiënten zich snel op hun gemak voelen. Er is net als bij de Commandeurslaan ruime gratis parkeergelegenheid. Uitbreiding naar een nieuwe vestiging, heeft ook geresulteerd in uitbreiding van het team en de specialisaties. Naast de reguliere fysiotherapie biedt Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn:

  • Manueel therapie
  • Oedeem therapie
  • Oncologie fysiotherapie 
  • ParkinsonNet
  • MS Zorg
  • ZwangerFit
  • Medical Taping
  • En ketenzorgprogramma’s in samenwerking met Zorggroep Katwijk

Bent u nieuwsgierig geworden of Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn iets voor u en uw klachten kan betekenen, vanaf nu zijn er dus 2 vestigingen voor goede zorg.

Commandeurslaan 21
2223 AW Katwijk ZH
Tel. 071 34 116 92

Narcisstraat 2b
2223 HE  Katwijk ZH
Tel. 071 20 350 25

Uit de krant