Afbeelding

Badstraat wordt wasstraat voor Serious Request

Algemeen

De Badstraat in het centrum van Katwijk wordt dinsdag omgetoverd tot een levende wasstraat. Scholieren, bekende Katwijkers en ondernemers staan klaar met een sopje om alle auto’s onder handen te nemen. De opbrengst van de wasbeurten gaat naar Serious Request. De Badstraat stond vijf jaar geleden ook al in het sop. Er werd toen 12.500 euro opgehaald.

3FM dj Jorien Renkema leidt de actie in Katwijk en schakelt van 's morgens 10.00 tot 19.00 uur op gezette tijden over naar de dj's in het Glazen Huis dat dit jaar in Breda staat. Auto’s kunnen vanaf 16.00 uur de wasstraat inrijden. Tijdens de wasbeurt wordt er voor een hapje, drankje en muziek gezorgd. De actie eindigt om 19.00 uur.

Mensen kunnen ook zelf in actie komen. Vanaf 15.00 uur is er in de Badstraat een marktstraat waar iedereen zijn eigen actie kan aanbieden. 

Wil je een wasploeg samenstellen, muziek maken, oliebollen verkopen voor het goede doel of op een andere manier een bijdrage leveren? Meld je aan via 06-36026993.

Voor de acties in Katwijk wordt de hele dag een speciale website in de lucht gebracht www.3fm.nl/Katwijk waarop alle plaatselijke acties worden gemeld.

Uit de krant