Afbeelding

Bewegen met een maatje meer

Activiteiten

Speciaal voor iedereen vanaf ongeveer 18 jaar en met een maatje meer ging begin oktober een introductiecursus van start op iedere dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Goed bewegen en met je lichaam bezig zijn, smaakte naar meer. Afgelopen weken hebben een tiental mannen en vrouwen iedere week op het atletiekveld actief meegedaan met een beweegprogramma, samen met Jan Hazekamp.

De atletiektrainer en bevlogen om met speciale groepen een actief programma neer te zetten. Het motto van deze groep: 'Veel plezier, veel lachen en iedere week actief'. Na de introductie wilde de groep door. In de buitenlucht en met elkaar zijn argumenten om iedere week weer actief op het veld te staan. 'Bewegen Met Inzet' voor een ieder met een maatje meer en die op hun eigen niveau willen bewegen gaat dus door.

De cursus wordt gehouden bij AV Rijnsoever Sportpark de Krom aan Olympiaweg 2 en is voor iedereen boven de 18 jaar die van de bank wil komen. Geïnteresseerden kunnen op de dinsdagavond om 19.30 uur een kijkje nemen om vrijblijvend kennis te maken.

Uit de krant