Afbeelding

(He)art Fishing

Activiteiten

Kunstenaar Scaponi, synoniem voor Cor Schaap uit Katwijk aan Zee, heeft donderdag 1 december zijn expositie geopend in het Palace Hotel in Noordwijk.

Hij toont daar een aantal acrylschilderijen op 3D-canvas. ‘Om even bij stil te staan en je gedachten te laten varen’, is de gedachte achter de mini-expo ‘(He)art Fishing’. De expositie is tot half januari 2017 te bezichtigen.

'Werk met een verhaal, direct uit het hart gegrepen. In eerste instantie misschien egocentrisch gemaakt. Gewoon omdat ik het mooi vind, maar ook om met anderen te delen’, legt kunstschilder Scaponi uit.

De schilder hoopt dat zijn schilderijen ook een therapeutische waarde hebben. 'Orde scheppen in de veelheid van gedachten, die je hart in bezit kunnen nemen', legt hij uit. De expositie draagt als thema (He)art Fishing. 'Vissen naar wat elkaar beweegt, er zijn voor elkaar, kleur geven aan elkaars bestaan.'

Tijdens de eerste openingsavond kwamen er al diverse belangstellenden kijken. De expositie is tot met 14 januari 2017 te zien in het Radisson Blu Palace Hotel, Picképlein 8 in Noordwijk aan Zee. 

Uit de krant