Afbeelding

Best of Best by UNI Katwijk

Activiteiten

Op zaterdag 26 november a.s. vindt het Najaarsconcert plaats van Chr. Muziekvereniging UNI. Na een schitterend Voorjaarsconcert eerder dit jaar, heeft UNI de lat voor het Najaarsconcert weer wat hoger gelegd, om muziekliefhebbers uit Katwijk én daarbuiten weer te voorzien van een schitterende avond.

Alle geledingen van de muziekvereniging passeren deze avond de revue, waaronder een primeur voor de blokfluitleerlingen. Zij zijn in september gestart met de opleiding en zullen tijdens dit Najaarsconcert hun eerste optreden geven.

Muzikale afwisseling voor zowel de muzikanten als luisteraars staat bij UNI Katwijk hoog in het vaandel. Daarom is er voor dit Najaarsconcert gekozen voor een geheel andere insteek dan tijdens het klassiek getinte Voorjaarsconcert. Maar niet minder spectaculair….

Grote popartiesten zoals Prince, Amy Whinehouse en Caro Emerald staan deze avond centraal. Het Groot Harmonie Orkest onder leiding van haar dirigent Dominic Sierat wordt deze avond aangevuld met gastmuzikanten. Best of Best´ by UNI mag u dus absoluut niet missen! 

Het concert vindt plaats in Zalencentrum Tripodia (Hoornesplein 155, Katwijk) om 20.00 uur en de entree is vrij.

Uit de krant