Afbeelding

YCMA Katwijk organiseert workshop ‘Omgaan met pesten binnen jeugdwerk’

Activiteiten

Wat gebeurt er binnen een pestende groep? Hoe kun je pestgedrag succesvol veranderen? En hoe voorkom je pesten in een nieuwe groep? Daar geeft de workshop ‘Omgaan met pesten binnen jeugdwerk’ antwoorden op.

Wat gebeurt er binnen een pestende groep? Hoe kun je pestgedrag succesvol veranderen? En hoe voorkom je pesten in een nieuwe groep? Daar krijgt u tijdens de workshop ‘Omgaan met pesten binnen jeugdwerk’ antwoorden op.

 

Samen met jeugdwerker Joost Vlasblom organiseert het YMCA Katwijk deze workshop. Pesten kan binnen iedere groep voorkomen en kan een enorme impact hebben op iemands leven. Daarom is het als jeugdwerker belangrijk om te weten hoe je met pestgedrag om kunt gaan. Joost Vlasblom heeft 12 jaar ervaring als professioneel jongerenwerker en geeft tijdens de workshop informatie en praktische voorbeelden over pestgedrag.

 

De workshop is open voor iedereen die met kinderen of tieners werkt. De avond is op donderdag 3 november van 19:30 tot 21:30. Vanaf 19:00 bent u welkom in de grote zaal van het Jeugdhuis, Voorstraat 72 te Katwijk. Er zijn geen kosten aan verbonden en alle geïnteresseerden zijn van harte welkom.

 

Uit de krant