Afbeelding

Katwijkse rapper brengt eerste EP uit

Video's en Vlogs

De Katwijkse rapper Mick van der Spek brengt zijn eerste EP uit.

Van der Spek is een jonge, scherpe, nonchalante en energieke rapper uit Katwijk. Hij begon in 2010 met het schrijven van teksten en staat nu aan het begin van een glansrijke carrière. Hij heeft met verschillende producers gewerkt aan een knallende live set. Met zijn DJ en vrolijke muziek maakt Van der Spek er overal één groot feest van, zowel ín de hiphopscene als daarbuiten. Dat heeft hij al bewezen met verschillende optreden. Hij heeft het voorprogramma van onder andere Kraantje Pappie en Ronnie Flex verzorgd, een aantal radio-optredens gedaan en met de rock-/pop-/dance-(cover)band Lekker Bezig op grote feesten gespeeld. Ook op Youtube is de jongen geen onbekende met zijn muziekvideo's Eerlijk en Voor Een Cent.

De jonge Katwijker is in 2014 begonnen aan zijn studie aan de Herman Brood Academie en hij wordt sinds augustus 2015 omarmd door het label Bankpioniers. Met begeleiding van de top van de Nederlandse hiphop- en rapscene (Hef, Je Broer, Kraantje Pappie) kan hij zich steeds verder ontwikkelen.

Haringrock

Op de valreep is van der Spek nog aan de line-up van Haringrock 2016 toegevoegd. Deze jonge Katwijkse rapper zal op vrijdagavond vlak voor de hoofdact het publiek warm houden met nieuwe muziek van zijn EP die op 22 april 2016 word uitgebracht. 

Van der Spek is natuurlijk supertrots dat hij in zijn 'hometown' deel uitmaakt van Haringrock. Op vrijdag 24 juni zal hij dan ook een spetterend optreden verzorgen. Haringrock is op 24 en 25 juni op het evenementenplein aan het strand van kijk. Kijk voor meer info omtrent Mick en het programma op www.haringrock.nl

  

Uit de krant