Afbeelding

De nieuwste trends in bedmode bij De Nachtwacht

Fashion & Beauty

Het is bijna voorjaar, de dagen worden langer en de ramen en deuren gaan wagenwijd open. Meestal is dit ook het moment om nieuwe trendy accessoires toe te voegen aan ons interieur en daarbij mag natuurlijk de slaapkamer niet vergeten worden. De Nachtwacht in Katwijk weet er alles van.

“Als het voorjaar begint krijgen wij allemaal ineens de lentekriebels. Het huis krijgt een extra poetsbeurt en vaak willen we dan ook het een en ander gaan veranderen. De slaapkamer kunnen we met een paar simpele ingrepen al een compleet andere uitstraling geven,” zegt Marijke Krispijn, eigenaresse van De Nachtwacht Katwijk. “Met een mooie dekbedhoes in trendy kleuren en dessins, een paar bijpassende kussens of een heerlijk zachte sprei, geef je je slaapkamer een compleet ander uiterlijk, zonder dat er een verfkwast aan te pas komt. Dit voorjaar zijn pasteltinten, jeansblauw en petrol helemaal hot, maar ook prachtige dessins in dezelfde pasteltinten. Wij hebben een aantal van onze bedden opgemaakt met de nieuwste collectie en krijgen alleen maar leuke reacties. Het mooie is, dat de collectie ook prachtig past bij alle kleuren boxsprings die onze merken Eastborn, Pullman en Sand leveren.” 

Tips van de Nachtwacht 

“Veel mensen vinden het verwisselen van een dekbedovertrek een nare klus, zeker als het 240 cm breed is. Daar hebben wij een simpele oplossing voor. Ten eerste de manier van het insteken van het dekbed. Steek beide hoeken in, pak de hoeken en een paar punten in het midden vast en schud het dekbed erin,” vertelt Marijke. “Maar ja kan ook voorkomen dat je vaak je overtrek moet wisselen", vervolgt Marijke. “Gebruik onder je mooie overtrek een ‘gewoon’ laken. Dan hoef je alleen het laken te wassen en is het minder vaak nodig de overtrek te wisselen en te wassen. Als je de lakens gebruikt in een bij je dekbed passende kleur, staat het ook leuk als de rand zichtbaar is. En niet te vergeten, je hebt dan gelijk twee extra slopen in bijpassende kleuren. Zo kun je ook combineren met de kussens op je bed. Er zijn lakensets in heel veel kleuren; van kraakhelder wit tot trendy kleuren als jeansblauw en petrol. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Er zijn al sets van 240 cm breed vanaf € 69,95. En als je dan ook nog een hoeslaken gebruikt in bijpassende kleuren wordt het helemaal een mooi plaatje,” zegt Marijke. En ze geeft nog een tip: “De meesten van ons hebben een hekel aan strijken, dus als het even kan strijken wij lakens en hoezen niet. Maar het is beter het wel te doen. Bij het strijken dood je extra bacteriën die bij het wassen op lagere temperaturen niet altijd verdwijnen. Dus hoe lastig ook, toch maar strijken,” adviseert Marijke. 

Acties 

“Ook dit voorjaar hebben we weer leuke acties en aanbiedingen,” vertelt Marijke. “Tot eind maart loopt er een actie met een waardebon ter waarde van € 250,00 die men kan besteden bij aankoop van een nieuwe boxspring. Je kunt er bijvoorbeeld een mooi dekbed of kussens voor aanschaffen of leuke accessoires passend bij het nieuwe bed. Ik moet er wel even bij zeggen dat deze actie niet geldt op onze showroommodellen, want die zijn al enorm afgeprijsd. We hebben er zelfs één staan die tegen elk aannemelijk bod weg mag. Een mooie 180 x 200 boxspring met een wit, kunstleren bekleding. Echt een plaatje, maar we hebben de plek nodig voor een nieuw model. En nu we het toch hebben over hoge kortingen, dan hebben we nog een aantal leuke items in de aanbieding,” vervolgt Marijke. “We hebben bijvoorbeeld handdoeken van Vandyck in de maat 68 x 127 cm, in diverse kleuren en dessins voor € 5,00. Ook is er een leuke sortering dekbedovertrekken vanaf € 10,00. Een mooie kans om je slaapkamer voor het voorjaar in een nieuw jasje te steken. Stap eens vrijblijvend binnen en laat je inspireren.” 

Bekijk hier onze advertentie

De Nachtwacht I bed & linnen 
Ambachtsweg 24a
2222 AL Katwijk ZH

www.denachtwachtkatwijk.nl
www.facebook.com/denachtwachtkatwijk 

Uit de krant