Afbeelding

Lasergamen in Katwijk

Ondernemers in beeld

Wie zich nog de accommodatie van de tafeltennisvereniging kan herinneren zal het gebouw niet herkennen. De pingpongballen en tafels hebben geplaatst gemaakt voor een arena met rotsen, planeten en laserguns. De ideale ruimte voor een potje lasergamen.

Ron Souverijn en André Hoek van Sportcentrum Physic Point zijn de geestelijke vaders van deze nieuwe indooractiviteit. Souverijn: “We kwamen op dit idee toen duidelijk werd dat de tafeltennisvereniging zou gaan vertrekken naar hun nieuwe accommodatie. Overal in het land zijn we gaan kijken en hebben ons goed laten informeren over het lasergamen. Met Lasermaxx lasergames weten we zeker dat we onze gasten ook een echte lasergamebeleving kunnen bieden. Na veel zelfwerkzaamheid, de hele tafeltennishal moest worden gestript, is de vormgever aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. We zijn er ongelofelijk trots op.”

Deze week werden onder andere de mannen van de Quickboys C-selectie in de arena losgelaten. Sem Molenaar vond het vooral leuk dat hij zich achter zoveel objecten kon verstoppen. “Het was erg spannend. Ik wil het sowieso nog een keer doen”, reageert de voetballer enthousiast.

Zelf lasergamen of meer informatie? Kijk dan op www.lasergamenkatwijk.nl

Uit de krant