Afbeelding

Zingend 2016 in bij de Katwijkse r.-k kerk

Geloof & Religie

Liggen de oliebollen en appelflappen al geduldig te wachten op de eerste afnemers? Is de fles met bubbels al koud gelegd om te toosten op een nieuw jaar? Zijn de familieleden al geïnformeerd over de te spelen spelletjes op oudejaarsavond of wordt het de oudejaarsconference van Herman Finkers op de publieke zender? Als u dat allemaal onder controle heeft, dan heeft u vast één uurtje over om bezinnend en zingend donderdag 31 december in een viering van woord en gebed van 19.00 uur terug te blikken op 2015? U bent dan zelfs nog op tijd terug voor GTST. De deuren van de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn staan om 18.30 uur wijd open voor u.

In deze oudejaarsviering van 19.00 uur zal middenkoor Vocalis de muzikale ondersteuning verzorgen waar pastoraal werker Wüts voorgaat. Voordat de klok die avond twaalf slaat, is het goed om een klein uurtje met elkaar even in alle rust terug te blikken en vooruit te kijken. Noem eens een reden om niet te komen? Op nieuwjaarsdag, vrijdag 1 januari, is er om 11.00 uur een eucharistieviering met samenzang, de kelen zullen vast de oudejaarsavond voldoende zijn gesmeerd dus dat komt mooi uit, waar pastor Lansbergen de voorganger is.

Een gewoon bijzonder weekend     

Zaterdagavond 2 januari is er geen viering in de parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk. Maar zondag 3 januari is eenieder van harte welkom in de eucharistieviering van 9.30 uur waar het koor Cantemus de muzikale ondersteuning verzorgt. De voorgangers zijn wederom pastoraal werker Wüts en pater Bouman. Na afloop wordt iedereen uitgenodigd in de grote zaal van ‘de kleine JOANNES’ voor een koffie / thee-plus. Daar zal ook een informele nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Een mooier moment om elkaar te begroeten, te spreken en het beste voor 2016 toe te wensen kunnen we niet bedenken. Iedereen is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.joannesdedoper.nl

Uit de krant