Afbeelding

Appartementen Parledam begin 2016 opgeleverd

Nieuwbouw in Katwijk e.o.

Op donderdag 2 juli dit jaar werd het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw van DSV|Parledam in Katwijk aan de Prins Hendrikkade. De appartementen, die zorgbestendig zijn gebouwd, hebben alle faciliteiten in de buurt, zoals een restaurant met maaltijdservice en activiteitenruimte. Inmiddels is de bouw van het complex met 61 zorgwoningen al zover gevorderd dat de oplevering van de huurappartementen in zicht komt.

In 2013 is woonzorgorganisatie DSV|verzorgd leven gestart met de ontwikkeling van het woongebouw Parledam. Nadat de benodigde vergunningen werden verkregen, is in september 2014 gestart met de bouw van 61 appartementen. De bouw verloopt voorspoedig en naar verwachting worden de appartementen in januari 2016 opgeleverd.

Zorgvraag

Het woongebouw Parledam bestaat geheel uit huurappartementen. De appartementen zijn bestemd voor ouderen met een (beginnende) zorgvraag. DSV is eigenaar van het gebouw. Zij verhuurt de appartementen en levert de zorg in het woongebouw. Nu de oplevering in zicht is, kan worden begonnen met toewijzing van de woningen. Er is al een aantal mensen dat belangstelling heeft getoond in de appartementen en zich heeft ingeschreven als geïnteresseerde. DSV informeert deze en andere geïnteresseerden graag over de appartementen, wooncomfort, de huurprijzen en de huurvoorwaarden.

Wilt u ook meer informatie over het huren van de appartementen in Parledam en heeft u een (beginnende) zorgvraag? Vraag dan naar de mogelijkheden voor u bij DSV|verzorgd leven, clientenservice@dsv-verzorgdleven.nl of Cliëntenservice: (071) 409 29 40.

Uit de krant