Afbeelding

(V)is Katwijk: Zeebaars voor de kust!

(V)is en (V)lees Katwijk

(V)is Katwijk is een simpele serie van Arie en/of Cor over visweetjes, opgenomen met huis-tuin-en-keuken film apparatuur, zonder filmploeg of budget. Inzet: Vis en Katwijk promoten! Recht door zee!

Het is zeebaars-time als het water wat roerig is waardoor messen en andere zeedieren niet op de bodem vast kunnen liggen. De zeebaars jaagt door de branding en pakt zijn prooi die door de golven spoelt. Reden voor Adje en Cor om een netje te zetten voor de kust van Katwijk. Met de verse vangst gaan ze direct naar Arie die laat zien hoe je zeebaars fileert en ook heel goed rauw kunt eten. Dit keer hebben we naast vismaat Adje nog een speciale gast in de aflevering, de wereldberoemde tv-chef kok Guiseppe Migliaccio oftewel Tomatomaniac. Zijn bijzonder smaakvolle tomaten gaan de hele wereld over. In combinatie met een stripje rauwe zeebaars een ware smaakbom! Binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar, dus onthouden die naam! 

Profiel Guiseppe Migliaccio

Giuseppe is a highly experienced chef who has worked in Michelin-star restaurants and five-star hotels in Europe. Giuseppe’s colorful and fine (Italian) dishes are made with best quality (seasonal) products, preferably organically grown. Traditional Italian dishes are his specialty. His classical training, international experience and creativity are his personal ingredients for his stunning and tasteful dishes. Not only is Giuseppe an all-round chef, he is a sommelier and a bartender as well. With his warm personality and his cheerful and flamboyant Italian temperament he is a perfect host in restaurants and at events.

In the Netherlands Giuseppe is known as the ‘Tomato chef’ TOMATOMANIAC. He performed twice as TV chef in Channel News 41 USA, in Fox 4 USA, in the program Business Class from Harry Mens and worked for Restaurant ‘De Engel’, owned by top-chef Herman den Blijker. Furthermore he was present in the book ‘De chef en de wijn’ from Peter Klosse, owner of Hotel Gastronomique De Echoput and founder of the Academy for Gastronomy.

Uit de krant