Afbeelding

Wintermode 2015/16: fluweel en een pastelbaard!

Fashion & Beauty

We gaan weer aan de herfst en de winter denken. De modewinkels in Katwijk presenteren nieuwe merken, mode en trends. Een korte samenvatting van de belangrijkste ontwikkelingen, vermeldt op de topsites in de modewereld. Wat kunnen we verwachten?

'De mode voor winter 2015/2016 laat een sterke comeback van fluweel en ribfluweel in alle mogelijke kleuren zien. Niet alleen voor broeken, maar ook jasjes gaan terugkomen. Een andere opvallende trend is de bontjas voor heren, uiteraard in immitatiebont. Snelle en draagbare trends zijn de leren broeken en spijkerbroeken met vintage look. De kleur bordeauxrood gaat de winterlook bepalen. Kleurrijke fantasieën en patchwork zijn ook van de partij.'

In de schoenenmode zien we weer de leukste schoenentrends. De fashion sneaker trend blijft en zet zelfs door. Simpele witte sneakers maar ook de zogenaamde hybride sneakers zijn deze winter hot!

Op het gebied van brillen zien we dat plastics, zwart en opvallend, in zijn. Het mag ook deze winter met een stoere look. Bij de haartrends zien we dat de krullen terug zijn, hoe meer hoe beter. De undercut en baarden blijven. Het zijn de twee toptrends van de afgelopen seizoenen die overal ter wereld op grote schaal navolging hebben gekregen. Dat deze trends voorlopig nog in zwang blijven, betekent niet dat de ontwikkelingen stil staan. Er wordt alweer volop op voortgeborduurd. Zo worden undercuts steeds vaker gecombineerd met een staartje bovenop het hoofd. De undercut met samengebonden lange bovenlengte komen we steeds vaker tegen.

Een andere trend die op dit moment zijn pastelkleurige baarden. In Azië zijn vooral bleekroze tinten voor de baard in zwang. Je haar kleur je dus niet, maar alleen je baard. Heren, de pastelkleurige baarden gaan dus komen, zeker weten. Dames, wen er maar alvast aan!


Modenieuws First//Man Katwijk

De wortels van de confectiecarrière van de familie Schuitemaker nestelen zich in 1951. Opa Diederik startte na zijn werk als slager een kledingzaakje aan de Dwarsstraat. Na wat verhuizingen openden in 1994 de deuren van First Man aan de Princestraat. De modezaak, die zich specialiseert in kleding voor elk soort man, is vanaf toen een begrip in Katwijk. Met passie voor kleding, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een ruime keuze het adres voor de modebewuste man.


Modenieuws Esprit Katwijk

Het lange open vest is de blijver, met een nieuwe upgrade: modieuze franjes! De poncho staat dit seizoen in de spotlights! En wat ook de trend wordt? Lang leven de cape! Open modellen & zwierige silhouetten. En natuurlijk de blijver; superlicht dons, in zachte kleuren & vrouwelijke details. We zien ook wijde modellen & de culotte. Dit is een absoluut trend item. Samen met een oversized mantel en witte sneakers wordt je look extra casual! Kom de collectie bekijken bij Esprit Katwijk.


Modenieuws Cascade Mode

Voor een persoonlijk kledingadvies bent u bij Cascade Mode aan het juiste adres! Ze hebben oog voor service, kwaliteit èn gastvrijheid. De collectie is gebaseerd op stijlvolle merken, onder andere Joseph Ribkoff, Blacky Dress, Penny Black, Comma, Via Appia en Rene Ferres. Regelmatig wordt de collectie aangevuld met nieuwe items! De collectie bestaat uit hippe en trendy stukken, maar ook klassieke en zakelijk items. Het hele assortiment is toegankelijk voor een brede doelgroep voor vrouwen van alle leeftijden. Naast het uitgebreide kledingassortiment hebben ze bij Cascade Mode ook diverse accessoires en tassen.


Modenieuws Intersport Katwijk

INTERSPORT KATWIJK is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. INTERSPORT KATWIJK biedt een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT KATWIJK zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies. Zo maken we bijvoorbeeld een voetscan om te bepalen welke schoen voor jouw voet de beste is. De filosofie van het enthousiaste team is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen ze je aan de juiste sportartikelen en een deskundig advies waardoor jij het maximale aan plezier beleeft. That is how we bring Sport to the People!, zeggen ze bij INTERSPORT KATWIJK, ook deze winter. Er wacht een prachtige nieuwe wintercollectie.


Modenieuws Minnee Hairstyling

Minnee Hairstyling is gevestigd te Katwijk aan de Rijn. In de salon sta jij centraal en is het voor het team van Minnee een uitdaging en passie om jou persoonlijk een professioneel advies te geven over de coupe die bij je past. Het creatieve en enthousiaste team beschikt over verfijnde knip- en verftechnieken, heeft altijd dat subtiele oog voor detail en staat zes dagen per week voor je klaar! In de salon wordt uitsluitend gewerkt met producten van Schwarzkopf Professional. Ze laten je hier graag kennismaken met de nieuwe trends. Van harte welkom bij Minnee Hairstyling!


Modenieuws Gijs Footwear

Gijs de Vreugd is geen onbekende. Samen met zijn vrouw en team staan ze voor een prachtige schoenmodezaak in de Hoornespassage. Ze laten u graag kennis maken met de nieuwe collectie heren-, dames- en kinderschoenen. Daarbij hoort altijd een deskundig advies. Het is immers de bedoeling dat de schoen goed past, want dan alleen trekt u 'm met plezier aan. Voor alle omstandigheden en gelegenheden zijn er schoenen. Voor iedereen, ook voor degene die speciale wensen heeft. Loop binnen voor een deskundig advies!


Modenieuws Lindessa Katwijk

Lindessa Katwijk staat voor service, kwaliteit, luxe en verwennen en biedt voor iedere vrouw en voor ieder moment een ruime keuze in lingerie, nacht- en badmode. Een goed advies, een prettige sfeer en vriendelijke medewerksters maken dat u zich altijd welkom voelt en met een goed gevoel de winkel weer zult verlaten. De nieuwe collectie van Lindessa is zeer zeker het bekijken waard. Als echte specialist op het gebied van grotere cupmaten, biedt Lindessa een grote collectie aan van Prima Donna, Conturelle en Prima Donna Twist. Bovendien vindt u bij Lindessa ook de prachtige lingeriemerken Marie Jo, Calvin Klein en L’Aventure. Dit winterseizoen staat in de lingerie de terugkeer van het kant centraal. Prachtig Leaverskant uit Calais wordt gecombineerd met de mooiste kleuren: van felrood tot diepblauw. Ook de animal prints zijn niet weg te denken uit het modebeeld. Bij Lindessa kan je bovendien ook terecht voor zachte, comfortabele en elegante night- en homewear van Cyell, Lords and Lilies en Calvin Klein. Of je nu op een lazy Sunday charmant en elegant op de bank wilt ontspannen, wanneer je een powervrouw wilt zijn op de werkvloer of als je naar een feestje gaat en je op en top vrouw wilt voelen. Bij Lindessa Katwijk slaagt u gegarandeerd.


Modenieuws Sandbeach Fashion

Mode is de passie van Sandbeach Fashion en dus vindt u hier een zeer gevarieerde en trendy collectie. Sandbeach Fashion biedt u verschillende kledingmerken waarmee u eindeloos kunt combineren. Ze staan altijd klaar om u een handje te helpen bij de aankoop van uw nieuwe outfit. Ze verwelkomen u dan ook graag in de winkel om de nieuwe collectie te bekijken. Om alvast een beeld te krijgen van de collectie, kunt u ook naar de website gaan. In het lookbook kunt u een “reservering” doen, waarbij Sandbeach Fashion de kleding (indien uw maat nog beschikbaar is) in de winkel voor u reserveert.


Modenieuws Beach Boetiek

Een ruime keuze in merken, goede service en mode voor elke gelegenheid: Beach Boetiek is al meer dan 35 jaar een begrip op het gebied van damesmode. Feestje of casual, Beach Boetiek heeft voor elke gelegenheid volop keuze. Dankzij de gevarieerde collectie weten de Personal Shoppers altijd de perfecte outfit te vinden. Het team van Beach Boetiek staat altijd klaar om een handje te helpen. Via de website bieden zij de mogelijkheid om vanuit  de Lookbook kleding uit de collectie te reserveren, zodat deze later in de winkel gepast kan worden. Bekijk nu de herfst/wintercollectie!


Meer weten? Klik op advertenties (op de website) om naar de website van de betreffende modewinkel te gaan.

Uit de krant