Paramedisch Centrum Katwijk: veelzijdige zorg

Zorg & Welzijn

Paramedisch Centrum Katwijk - Rijnsburg is een praktijk waarin specialisten uit verschillende disciplines zijn ondergebracht. Intensieve samenwerking en onderling overleg binnen de praktijk zorgen voor een optimale en vlotte behandeling van patiënten met sterk uiteenlopende klachten en medische achtergronden.

Naast Algemene fysiotherapie kunt u de volgende specialisaties in ons centrum verwachten; Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Geriatriefysiotherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Medische Trainingstherapie, Oncologische fysiotherapie, Hart, vaat en longfysiotherapie, Kaakfysiotherapie, Handfysiotherapie en Medische Fitness.

Diagnose en behandeling vinden plaats met onderlinge controle, zodat elke patiënt kan profiteren van de kennis en ervaring die aanwezig is bij alle collega-specialisten in het Paramedisch Centrum. Dit garandeert professionele en kwalitatief hoogwaardige zorg volgens moderne normen. Het Paramedisch Centrum onderscheidt zich door een actieve rol van de patiënt centraal te stellen. Er is niet alleen veel oog voor klachten en de behandeling daarvan, maar ook voor mensen en hun situaties achter deze klachten. In een persoonlijke en ontspannen atmosfeer wordt er samen met de patiënt gewerkt aan een optimaal herstel en zo nodig aan herintegratie of voorkoming van de klacht in de toekomst.

De ruimtes voor behandeling en training in het Paramedisch Centrum zijn uitgerust met moderne test- en trainingsfaciliteiten, gescheiden kleedkamers en douches. Dankzij een volledige reeks registraties bij brancheorganisaties en landelijke instellingen zijn vergoedingen voor alle disciplines, voor zover mogelijk, gegarandeerd. De fysiotherapeuten die werkzaam zijn binnen ons centrum staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Tevens is ons centrum gecertificeerd volgens het HKZ certificatieschema Extramurale Fysiotherapiepraktijken, door Zilveren Kruis Achmea benoemd tot Pluspraktijk, door Menzis het Topzorg predicaat toegekend en door Zorg en Zekerheid als AA-praktijk benoemd.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wilt u weten hoe uw klacht optimaal behandeld kan worden? Bezoek onze website voor meer informatie en de contactgegevens: http://www.pmckatwijk.nl

 

Uit de krant