Katwijkse Apotheek: zorg in de breedste zin van het woord

Zorg & Welzijn

De Katwijkse Apotheek is de eerste en dus oudste apotheek van Katwijk. De Katwijkse Apotheek heeft drie vestigingen in Katwijk: Princestraat 3, Randweg 47 en Zeehosplein 21. De apotheek levert naast farmaceutische zorg in de breedste zin van het woord, ook gespecialiseerde zorg aan thuiszorg en zorginstellingen. De Katwijkse Apotheek heeft zich gespecialiseerd in ouderenzorg en zorg voor gehandicapten.

Meer dan 35 medewerkers leveren met veel plezier naast geneesmiddelen en verbandmiddelen, ook zorg op maat. In onze nieuwe productiefaciliteit aan de Randweg bereiden wij zelf geneesmiddelen, zoals steriele bereidingen en bereidingen op maat. Verder verpakken wij ook geneesmiddelen op maat in een weekdoseersysteem, beter bekend onder de naam Baxter, voor als zelfstandig medicatie beheren en innemen niet meer zo goed gaat.

Ook zorgen wij voor uw chronische medicatie: middels de HerhaalService verzorgen wij uw chronische medicatie. Zo vragen wij voor u uw recept aan bij uw huisarts en zorgen we dat alles netjes op tijd voor u besteld en bereid wordt.

De Katwijkse Apotheek is open voor nieuwe inschrijvingen, kom gerust bij ons langs.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Uit de krant