Ouverture, ultieme compositie van wonen, water en groen…

Nieuwbouw in Katwijk e.o.

Houdt u van water? Vindt u het prettig om vanaf uw eigen huis vrij over het water te kunnen kijken? Af en toe een stukje te varen of te vissen vlak voor uw eigen huis? Zo’n plek vindt u in Rijnsburg. Hier wordt Ouverture gerealiseerd: zeven riante villa’s aan het water. En door de nieuwe voorwaarden, wordt wonen in Ouverture nu extra aantrekkelijk!

De villa's aan de Rembrandtsingel (vertakking van het Additioneel Kanaal) beschikken allemaal over een tuin met een eigen aanlegsteiger direct aan het water. Hier kunt u ongestoord genieten van de rustgevende uitstraling van het water. Alle villa’s hebben drie woonlagen en beschikken over vijf royale slaapkamers, evenals een schitterend dakterras op de tweede verdieping. Op de begane grond hebben alle woningen aan de zijkant een garage met daarachter een tuinkamer die verschillend ingevuld kan worden, bijvoorbeeld als hobbykamer of als berging. Iedere villa heeft een garage en oprit met plaats voor één auto. Op het gemeenschappelijke middenplein kunnen bezoekers hun auto prima kwijt.

In de woningen wordt alles voorzien van de modernste voorzieningen en hoogwaardige materialen, daarnaast komen de woningen tegemoet aan alle hedendaagse eisen van luxe en comfort.  Alle vertrekken kunnen volop benut en praktisch ingedeeld worden, dankzij het ontbreken van schuine daken. De grootte van de woningen, ruim 700 m3 is ook zeker het noemen waard. Bijzonder is dat de woningen individueel in te delen en af te werken zijn. Zo kan tegemoet gekomen worden aan de woonwensen van elke koper.

De ligging van Ouverture is naast zeer waterrijk ook centraal en praktisch: uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag liggen op enkele minuten.

Extra aantrekkelijk
De bouw van de eerste villa’s is gestart. En kopen in Ouverture wordt nu ook voor u heel aantrekkelijk vanwege de onderstaande voorwaarden:

  • Inruil eigen woning tegen 100% marktwaarde
  • Oplossing bij restschuld
  • Of een korting die kan oplopen tot € 25.000

De villa’s in Ouverture zijn geprijsd vanaf € 485.000 v.o.n. Voor meer informatie over de woningen en de voorwaarden kunt u terecht op www.woneninouverture.nl of bij Van der Meer Makelaars te Katwijk.

Uit de krant