Lindessa Katwijk: uw bodyfashion winkel

Fashion & Beauty

Lindessa Katwijk biedt voor iedere vrouw en voor ieder moment een ruime keuze in lingerie, nacht- en badmode. Ieder seizoen vindt u weer de meest trendy en fraaie collecties van uw favoriete merk! Bovendien is Lindessa Katwijk een echte specialist op het gebied van grote maten. Zo heeft Lindessa Katwijk de grootste collectie van Prima Donna en Prima Donna Twist in de regio!

Naast deze merken vindt u ook andere prachtige en luxe merken bij Lindessa Katwijk. Lingerie van Marie Jo, L’Aventure, Chantelle en Calvin Klein vindt u ook in onze winkels. Daarnaast kan u bij ons ook slagen voor luxe nacht- en homewear van Cyell en Charmor.

In de zomer is Lindessa Katwijk ook specialist op het gebied van badmode. We bieden u een uitgebreide collectie aan van: Prima Donna Swim, Seafolly Australia, Beach Culture, Opera, Maryan Mehlhorn, Sedna, Baku Australia en Cyell!

Service, kwaliteit, luxe en verwennen zijn kernwoorden die Lindessa Katwijk op de huid geschreven zijn. Een goed advies, een prettige sfeer en vriendelijke medewerksters maken dat u zich altijd welkom voelt en met een goed gevoel de winkel weer zult verlaten. Want: “If life gives you curves, love them!”

Deze zomer staan zonnige kleuren en prachtige prints centraal in onze collectie. Bent u nieuwsgierig geworden? We zien u graag bij Lindessa Katwijk! Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste collectie? Bezoek ons op Facebook!

Uit de krant