Juwelier Parlevliet maakt het persoonlijk

Fashion & Beauty

Een klassieke winkel die voor kwaliteit staat. Deze echte juwelier is opgezet door de familie Parlevliet. De winkel heeft een rustige, stijlvolle uitstraling. Net als het personeel. Al sinds 1953 staat Juwelier Parlevliet voor uw klaar. 

Prullaria zal je niet tegenkomen bij deze juwelier. Sieraden van slechte kwaliteit komen de vitrines niet in. De winkel wil achter zijn producten staan. Al is een merk nog zo hip en trending, wanneer het snel kapot gaat zal Parlevliet het niet verkopen. 

Modieus
Maar dat betekent niet dat ze geen modieuze merken in huis hebben. Zo zijn er onder andere de topmerken Zinzi, Tommy Hilfiger en Seiko terug te vinden. Ook is er een nieuwe collectie aanwezig van Precious Words by DNa. Een leuk nieuw merk waarbij een goud sieraad versierd kan worden met kleurstenen. De kleuren staan voor een letter en zo kun je dus zelf een naam of woord samenstellen. Dat maakt uw sieraad nog persoonlijker. 

Horloges
Parlevliet heeft niet alleen mooie sieraden in huis maar ook een mooie horlogecollectie. De grote horloges die bijna groter dan de pols zelf waren, verdwijnen naar de achtergrond. De modellen zijn wat kleiner. De laatste jaren wordt kleur roségoud steeds meer gezien en dat is ook te merken bij de horloges. Maar ook geelgoud, wordt graag gezien. 

Trouwringen
Voor jong en oud, de juwelier heeft voor iedereen wat te bieden. Maar het heeft wat extra’s voor de bruidsparen. Parlevliet heeft maar liefst 7 merken trouwringen. Verschillende acties maken de prijs ook nog eens aantrekkelijk. U kunt kiezen voor een basismodel en daarna wordt u geholpen om de ringen naar eigen wens te maken. Een trouwring is erg persoonlijk en daarom wordt er veel tijd voor u vrijgemaakt. 

Sieraden met een persoonlijk randje, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt. Juwelier Parlevliet helpt u graag in uw zoektocht naar uw perfecte sieraad.  

Uit de krant