Afbeelding

First Man, kleren maken de Man

Fashion & Beauty

Het had zomaar anders kunnen lopen voor Diederik Schuitemaker. Als zijn vader niet de overstap naar een herenkledingwinkel had gemaakt was hij nu een slager. Nu loopt hij druk en gedreven rond op Princestraat 22 met maar één doel: zijn klant moet tevreden de deur van First Man uitgaan.

Tevreden bruidsparen
En dat gaan ze. Trots haalt hij twee zilveren plakboeken tevoorschijn. Het enthousiasme van de liefdesparen straalt van de pagina’s af. Sinds de verhuizing houdt First Man zich ook bezig met trouwpakken. Voor veel bruidsparen is het een redding geweest. Dankbaar stuurden ze hun trouwfoto naar First Man. Ze stonden niet alleen verliefd op de foto, maar ook goed gekleed. First Man houdt voor de bruidegoms speciaal de avonden vrij. Dan kan er rustig gepast worden. De klant mag niet eerder weg voordat er een pak is gevonden wat precies bij hem past.

"Niet meer zo saai"
In de winkel zijn op dit moment ook de nieuwe modekleuren terug te vinden. Veel blauw, rood, mintgroen en oranje. “Het is allemaal niet meer zo saai”, vindt Schuitemaker. Het keuzeaanbod is enorm. Streepjes, stippen, egaal, kleur of geen kleur? Het kan allemaal. Als u geen keuze kunt maken staat er een team voor uw klaar om u te helpen. 

Om u alvast een handje op weg te helpen heeft First Man al een aantal mooie merken voor u op een rij gezet.

State of Art
Springt er als herenmerk echt uit. Ze zorgen voor een frisse wind met een hoop vernieuwing. Het merk heeft een stijlvolle, modern-klassieke uitstraling.

Overhemden
Giordano heeft trendy overhemden met een goede pasvorm. Maar ook de nonchalante overhemden van Olymp zijn een goede keus voor in uw kledingkast.

Pantalons
MAC is echt een merk voor de sportieveling en voor een betaalbare, goed zittende pantalon is Meyer een aanbeveling. 

Kostuums
Digel, Robson en Fellows. Dat zijn de modieuze merknamen die First Man in huis heeft aanbeveelt.

Uit de krant