Fred Groot versterkt directie Oostingh Staalbouw

Algemeen
Na ruim 20 jaar bij Ballast Nedam heeft Fred Groot de uitdaging opgepakt om de directie van Oostingh Staalbouw te versterken als operationeel directeur. “Bij Ballast Nedam heb ik in diverse onderdelen, business units en functies veel ervaring op kunnen bouwen in alle aspecten van het managen van complexe bouwopdrachten.”
 
“Toen ik werd gevraagd om Oostingh Staalbouw te komen versterken heb ik niet lang na hoeven denken. Ik had met het bedrijf al eerder zaken gedaan en ervaren dat het op het gebied van complexe staalbouwprojecten een verademing is om met echte en gepassioneerde vakmensen te werken. Dat ik nu met mijn kennis, kunde en ervaring een steentje bij mag gaan dragen aan het verder professionaliseren van de projectorganisatie zie ik als een geweldige uitdaging.”
 
“De mensen van Oostingh Staalbouw gaan ver voor de klant en het eindresultaat. Verder zijn we trots op de mooie projecten waar aan gewerkt is en aan gewerkt wordt. En toch kunnen we samen nog een stapje verder.” Aldus Fred Groot. “Met een scherpe focus op kwaliteit en veiligheid gaan we voor het beste eindresultaat waarbij onze relatie en zijn project centraal staat in onze aanpak. En dat levert voor iedereen voordeel op.”
 
Oostingh Staalbouw is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een complete staalbouwpartner, gespecialiseerd in complexe projecten en was onder meer betrokken bij de realisatie van de Amsterdam Arena, het Gelredome en het ING-kantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Het meest recente opgeleverde project in Nederland is het Nationaal Militair Museum. Oostingh Staalbouw heeft ruim 80 mensen in dienst en is gevestigd in Katwijk aan Zee.

Uit de krant