Kerstavond Sing-In in sporthal Cleijn Duin

Algemeen
Spreker Jack Nugter verzorgt Kerstboodschap

Sporthal Cleijn Duin vormt op Kerstavond 24 december het decor voor een bijzondere Kerst Sing-in met het thema “Praise to the King”. Gospelband X-alt verzorgt de muzikale begeleiding. Evangelist Jack Nugter brengt de kerstboodschap. Om parkeerproblemen te voorkomen, wordt men geadviseerd op de fiets te komen.

Elisabeth van Delft, een van de organisatoren, draait momenteel overuren: “Er is heel wat werk verzet door heel wat vrijwilligers. Het belooft een prachtige avond te worden waar we het Koningskind willen prijzen met veel samenzang, zowel traditionele als eigentijdse kerstliederen.”

De Kerstavond is een initiatief van Baptistengemeente Katwijk die normaal gesproken bijeenkomt in Tripodia. Maar door de overweldigende toeloop in voorgaande jaren is er besloten om dit jaar uit te wijken naar de sporthal. “Zo is er voor iedereen die wil komen plaats is in de herberg,” benadrukt Van Delft met een knipoog naar het Kerstverhaal. 

De deuren van sporthal Cleijn Duin (Stadhoudersdreef 1, Katwijk) gaan open om 19.00 uur. De Kerst Sing-in start om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Uit de krant