SAR Katwijk 2015 op zaterdag 11 juli 2015

Algemeen
De Katwijkse Reddingsbrigade organiseert jaarlijks de spectaculaire reddingsdemonstratie SAR Katwijk. Ook in 2015 vindt SAR Katwijk plaats: het Search And Rescue spektakel wordt dan gehouden op zaterdag 11 juli. Tijdens SAR Katwijk tonen diverse hulpverleningsinstanties hun kunnen op het gebied van reddingswerk.

Het evenement trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers, die van dichtbij kunnen genieten van de diverse demonstraties. De Zuid-Boulevard in Katwijk wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een heli-platform, waar het publiek gedurende de dag diverse helikopters van dichtbij kan bekijken. Niet alleen in de lucht, maar ook op zee en op het strand vinden veel spectaculaire reddingsacties plaats.

SAR Katwijks 2015 begint's morgens om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Het evenement is gratis te bezoeken en vindt plaats in de zee, op het strand en aan de Boulevard in Katwijk tegenover de vuurtoren. Dus noteer zaterdag 11 juli 2015 in uw agenda! Op www.sarkatwijk.nl vindt u alle informatie over SAR Katwijk.

Uit de krant