Nog een paar nachtjes slapen en dan...

Algemeen
Kunt u getuige zijn van het kerstconcert met kinderkoor De Vrolijke Noot, middenkoor Vocalis en parochieel koor Cantemus in de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 te Katwijk aan den Rijn. Het is een gratis kerstconcert waar van 16.00 – 17.30 uur een boeiend en pakkend programma geboden zal gaan worden. De kerkdeuren gaan om 15.30 uur open en u bent allen van harte welkom op zondagmiddag 14 december.

De organisatie van dit kerstconcert heeft bewust voor deze dag en tijd gekozen. Want zo bent u op tijd thuis om gezellig met elkaar van de maaltijd te genieten. Het is ’s middags ook al aardig donker en dan is het met de sfeerverlichting in de kerk al bijna echt Kerstmis. En zeker voor gezinnen met kinderen een extra stimulans om dit kerstconcert te gaan bezoeken. De kinderen van De Vrolijke Noot zullen met hun kerstaankleding en solo’s zeker ook de aanwezige bezoekers raken. Maar ook de koren Vocalis en Cantemus hebben schitterende vertolkingen van kerstliederen in diverse talen op hun programma staan.   

Waarom mag u dit niet missen? 
Er zijn natuurlijk ook liederen die met elkaar worden gezongen, het kerstverhaal wordt verteld en het is gewoon een heel sfeervol samenzijn. Na afloop is er een deurcollecte bij de uitgang van de kerk om de onkosten te bestrijden. Wilt u na afloop wat drinken en de koorleden ‘in het wild’ treffen, dan is dat mogelijk in de grote zaal van de naastgelegen ‘de kleine JOANNES’. In tegenstelling tot een eerder persbericht moet u voor uw drankje een klein bedrag betalen. Maar dat kan u toch zeker niet weerhouden van uw komst zondagmiddag  14 december van 16.00 – 17.30 uur naar het gratis kerstconcert in de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn? Tot zondag!

Uit de krant