Culturele workshops voor basisschoolleerlingen

Algemeen
Inschrijven tot en met donderdag 11 december

Dit schooljaar wordt vanuit de Schoolkunstcommissie Katwijk weer een uitgebreid programma van culturele workshops voor basisschoolleerlingen, buiten schooltijd, aangeboden. Een kleine 200 kinderen hebben zich al aangemeld om mee te doen en een gedeelte van de workshops is reeds uitverkocht.

Bij een aantal workshop die vanaf januari 2015 starten zijn nog meerdere plaatsen vrij. Er is nog plek bij de workshops: Werken met Klei (8-10 jr.), Musical (9-12 jr.), Schilderen bij Pictura (6-12 jr.), Dwarsfluit (8-12 jr.), Elektrische Gitaar (10-12 jr.) en een aantal dansworkshops van J-Moves.

Kosten voor deelname aan een volledige workshop van drie à vier bijeenkomsten bedragen slechts 15 euro. Inschrijven kan tot en met donderdag 11 december via de website www.welzijnskwartier.nl, hier vindt u ook meer informatie over de workshops. Na inschrijving ontvangt u per mail nader bericht. Voor vragen kunt u terecht bij cultuur@welzijnskwartier.nl

Over de Schoolkunstcommissie
De Schoolkunstcommissie Katwijk is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Katwijk, Welzijnskwartier, het lokale onderwijs en de lokale verenigingen. Door deze samenwerking is het mogelijk om een programma van kunst- en cultuuractiviteiten aan basisschoolleerlingen aan te bieden. Alle activiteiten zijn bedoeld om de schoolgaande jeugd kennis te laten maken met de diverse vormen van kunst en cultuur. 

De schoolkunstcommissie hoopt door deze kennismakingsactiviteiten een bijdrage te leveren aan het stimuleren van kunst en cultuur onder de jeugd en het stimuleren van een positieve houding van die jeugd ten aanzien van kunst en cultuur tijdens en buiten schooltijd. 

Uit de krant