Rock4Life goes reggae

Algemeen
Rock4Life gooit het de komende editie, zaterdag 7 februari, over een heel andere boeg. Dit keer geen scheurende gitaren maar een avond die geheel in het teken zal staan van reggae, cocktails en tropische verrassingen. Rock4Life heeft Homegrown, UK’s nr 1 UB40 tributeband, uitgenodigd om TriPodia om te komen toveren in een swingend reggaepaleis.
 
Homegrown is een uit Engeland afkomstige tributeband die de authentieke sound van UB40 héél erg dicht benaderd. Met name het bijna identieke stemgeluid van de zanger zorgt ervoor dat er bijna geen verschil is met het origineel. De bandleden zijn stuk voor stuk  professionele muzikanten met een wereldwijde   ervaring in de muziekscene. Met hun oog voor de detail en de griezelig echt vocale sound-a like lijkt het alsof UB40 zelf op het podium staat. Met recht draagt de band de titel The UK’s nr one UB40 tributeband. Het optreden van Homegrown bevat naast de tribute to UB40 ook een set  met de beste ska en reggae hits.  Tijdens deze show komen de beste nummers van o.a. Bob Marley, Madness en The Specials voorbij. Vervolgens wordt na de pauze UB40 in het zonnetje gezet. De Rock4Life Reggae night wordt een avond waarin meezingen, dansen en gezelligheid troef zullen zijn. Je winterdip zal gegarandeerd als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Decemberactie
Rock4Life heeft een geheel vernieuwde  website en heeft daarom in december een speciale kortingsactie. Als je in de maand december via www.rock4life.nl kaarten besteld krijg je maar liefst 2,50 korting op een entreekaart. Kaarten kosten €15,-  zijn vanaf 2 januari verkrijgbaar op de bekende voorverkoopadressen.

Uit de krant