Vrijdag 12-12 extra lange kerstkoopavond Zeezijde

Algemeen
Winkelhart Zeezijde, dat is shoppen, hoppen en smullen!

Winkelhart Zeezijde in Katwijk ligt op een unieke locatie, ingeklemd tussen de duinen en de zee. Het heeft alles voor een heerlijk dagje uit: shoppen, hoppen en smullen! 


Shoppen doe je in het grote gezellige winkelcentrum. Je vindt er bekende winkelketens, maar ook veel zelfstandige winkeliers met hun eigen specialiteiten. 



Hoppen kun je tussen de verschillende interessante bezienswaardigheden. Midden in het winkelhart ligt het Katwijks Museum en aan de rand ervan de bekende Oude Kerk. Wil je een prachtig uitzicht over zee, dan vind je op looppafstand van de winkels de markante Vuurbaak. 

Of neem eens een kijkje bij de kustwerken, het unieke dijk-in-duin project aan de Boulevard. De garage met bijna 700 parkeerplaatsen is bijna klaar. Tot die tijd zijn er genoeg alternatieven om je auto kwijt te kunnen.

En smullen... Wie aan Katwijk denkt, denkt aan vis. Smullen kun je dan ook van heerlijke visgerechten, maar ook van een lekkerste steak of salade. Een kopje koffie met appelgebak? Er zijn veel gezellige 'tentjes' in het centrum.

Kortom, in een heerlijke omgeving van strand en duin. Tijdens, maar ook als er geen speciale activiteiten zijn, is er genoeg in of rondom Winkelhart Zeezijde te beleven. 

Extra lange koopavond
Vrijdag 12 december staat in het teken van extra lang shoppen in kerstsfeer. De winkels van Winkelhart Zeezijde zijn dan ook 's avonds van 19.00 tot 23.00 uur open! Uiteraard wordt er op straat en in de winkels van alles georganiseerd. Proef de sfeer! Ervaar Zeezijde!

Uit de krant