Kerstavond in de Open Hof

Algemeen
Meet & Greet Davids Zoon, lang verwacht

Op 24 december, Kerstavond, zullen de kerken weer volstromen met mensen die zich willen warmen aan het eeuwenoude verhaal van de geboorte van Jezus Christus. Een verhaal dat nooit zijn glans verliest. Kerstnacht, de nacht dat het Licht der Wereld geboren werd. 

Maar wat is Kerst nu precies? Gedenken we Jezus’ geboorte in het jaar nul, of wordt het Licht ieder jaar weer geboren? Waarom werd Hij geboren? Wat ging er aan Zijn geboorte vooraf? Wat heeft deze bijzondere nacht ons, meer dan 2000 jaar na dato, nog te vertellen? 

Wie benieuwd is naar mogelijke antwoorden op deze vragen, wie op zoek is naar een frisse invulling van Kerstavond, naar iets anders dan de traditionele liederen en “Het geschiedde in die dagen…”, zit op 24 december goed in de Open Hofkerk aan de Rijnstraat. Uw gastheer zal dominee Karel Koekkoek zijn, uw muziek zal verzorgd worden door de gelegenheidsband bestaande uit bekende Katwijkse muzikanten met frontman Jan v.d. Spek. Het aloude verhaal in een nieuw jasje zal verteld worden door Gerlinde Vliegenthart.

Inloop: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Eten & napraten: 21.45 uur

Uit de krant