Vier je kerstvakantie bij KOK kinderopvang

Algemeen
De knusse tijd van versierde kerstbomen en gezellige lichtjes breekt aan, met als kers op de taart twee heerlijke weken kerstvakantie. Zoals gebruikelijk organiseert de buitenschoolse opvang van KOK kinderopvang elke vakantie de leukste activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Bij diverse activiteiten wordt samengewerkt met Factor Welzijn. Er staan uitjes op de planning naar o.a. een kerstshow en een ijsbaan. Voor kinderen van zeven jaar en ouder wordt een sportochtend georganiseerd in de sporthal. Vervelen is er niet bij: vanuit het thema “lichtjes” zal er naar hartenlust worden gebouwd, geknutseld, getimmerd en gespeeld. Ook een dansworkshop is aan het programma toegevoegd. Dankzij de speciale vakantieopvang van KOK kunnen alle kinderen van deze leeftijdscategorie uit Katwijk en omstreken deelnemen aan deze leuke activiteiten. 

De vakantieopvang is bedoeld voor ouders die alleen in de vakanties gebruik willen maken van de buitenschoolse opvang. Voor kinderen is deze vorm van opvang een plezierige en gezellige invulling van een of meerdere vakantiedagen. De kans is bovendien groot dat kinderen via vakantieopvang hun vriendjes en vriendinnetjes van school tegenkomen, wanneer deze gebruik maken van reguliere buitenschoolse opvang. De vakantieopvang valt onder de regeling kinderopvangtoeslag. De klantenservice van KOK kinderopvang geeft u graag meer informatie over deze mogelijkheid.

KOK kinderopvang biedt in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg buitenschoolse opvang. Uniek is de Sport-BSO, waar spelen en sporten centraal staan. De buitenschoolse opvang wordt onderverdeeld in voorschoolse opvang, tussenschoolse- en naschoolse opvang.

Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor de buitenschoolse opvang, de vakantieopvang of kinderopvang? Neemt u gerust contact op met de klantenservice:

KOK kinderopvang
De Krom 101
2221 KK Katwijk
071-4097535
www.kokkinderopvang.nl

Uit de krant