Kom naar de informatiemarkt Locatie Valkenburg

Algemeen
Denk mee!

KATWIJK, 4 DECEMBER 2012 - Op zaterdag 8 december, tussen 13.00 en 17.00 uur is de informatiemarkt over het plan voor de ontwikkeling van voormalig Marinevliegkamp Valkenburg tot een aantrekkelijke woon-, werk- en recreatie locatie. Bekijk de virtuele maquette die een indruk geeft van hoe de nieuwe woonwijk eruit kan komen te zien, stel uw vragen aan deskundigen of stap in de bus die elk uur een tour maakt over het vliegveld (meld u aan via info@locatievalkenburg.nl om zeker te zijn van een plaats). Voor de kinderen is er een knutselactiviteit. De informatiemarkt is op het Vliegveld Valkenburg, Wassenaarseweg 75 (ingang 1e Mientlaan).
 
Hoe reageren op het plan?
Bent u niet in de gelegenheid om te komen? Kijk dan op onze website voor het volledige concept-Masterplan en de filmpjes. Reageren kan tot en met 31 december 2012 op de volgende manieren:

• Via www.locatievalkenburg.nl/denkmee
• Schriftelijk door een enquête op te vragen via 06-51333662 of info@locatievalkenburg.nl.
• Of door een schriftelijk exemplaar de enquête op te halen bij de receptie van het gemeentehuis. 
Op het gemeentehuis ligt ook een inkijkexemplaar van het concept-Masterplan.

Verdere planvorming

Na sluiting van de reactieperiode op 31 december worden alle ingekomen reacties doorgenomen en bekeken of ze een bijdrage leveren aan de verbetering van het Masterplan. Naar verwachting zal de Katwijkse gemeenteraad in juni 2013 een besluit nemen over het definitieve Masterplan Locatie Valkenburg.

Locatie Valkenburg: de poort gaat open
Het voormalig Marinevliegkamp Valkenburg in de gemeente Katwijk krijgt een nieuwe bestemming. In de komende decennia werken de gemeente Katwijk en het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf (RVOB) samen aan de ontwikkeling van een aantrekkelijke woon-, werk- en recreatie locatie in de Randstad. Het Masterplan is in concept klaar en laat zien hoe de wijk er in de toekomst uit kan komen te zien. Op deze plek aan de duinen vormen natuur, historie én dromen van de toekomstige bewoners de basis voor bijzonder energieneutraal wonen; comfortabel wonen tegen lagere energielasten. Thuiskomen in een ontspannen omgeving op een droomlocatie in Katwijk. En tegelijkertijd het stadse en levendige Leiden, Den Haag met haar internationale bedrijvigheid. Locatie Valkenburg biedt voor iedereen volop mogelijkheden om zich thuis te voelen in een groene omgeving dichtbij de dynamiek van de Randstad.

Uit de krant