Grote opkomst Pietenmiddag bij KOK kinderopvang

Algemeen
Maar liefst zo’n 80 hulppietjes beleefden woensdag 28 november jl. een dolle Pietenmiddag bij BSO Spetters van KOK kinderopvang. De opkomst was groot, ook omdat KOK alle kinderen uit Katwijk had uitgenodigd. Drie Zwarte Pieten waren deze middag van de partij voor het nodige lekkers en een klein cadeautje voor elk kind. Voor de diverse sint- en pietspelletjes was het sportterrein van VV Katwijk een perfecte locatie voor dit gezellige feest.

Veel kinderen hadden thuis al de nodige voorpret beleefd en kwamen als hulppietje naar de Pietenmiddag. Wie wilde, kon zich bij de BSO laten schminken als Zwarte Piet. Plezier en sportiviteit stonden voorop. Gezellige sinterklaasmuziek, knutselen, pietengym, een renparcours en een heuse pietenkeeper waren ingrediënten voor een geslaagde middag. Elk kind kreeg aan het eind van de middag een pietendiploma.

KOK kinderopvang organiseert vaak leuke thematische activiteiten voor kinderen in de leeftijd van twee tot 12 jaar. Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid nodigt KOK hiervoor ook regelmatig ouders en kinderen uit die geen gebruik maken van de diensten van KOK kinderopvang.

Uit de krant