Katwijk Centrael terug van weggeweest

Algemeen
Na een aantal seizoenen Wip en de Wap Show vinden de makers van het programma het tijd worden voor een oude bekende: Katwijk Centrael. In de week van maandag 3 december is de eerste uitzending van een nieuwe reeks te zien.

What’s in a name, schreef Shakespeare. Niet veel, luidt het antwoord. Maar Katwijk Centrael is en was een begrip tot ver buiten de gemeentegrenzen. Daarom weer een nieuwe aflevering van dit komische tv-programma bij RTV Katwijk. Gewoon omdat de naam er indertijd in is gesleten als voetstappen in een eeuwenoude drempelsteen. Maar hoewel de naam weer terug is, de soort sketches blijven zoals ze zijn: gewoon hilarisch. In die zin is alleen de naam aangepast.

Rijtje
In deze eerste aflevering aandacht voor perikelen in de gemeenteraad, nieuwbouwwijken, de financiële crisis en een nieuwe musical. Verder is er het journaal waarin de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen tijd weer eens op een rijtje gezet worden. Uiteraard is er aandacht voor Leu en Lenie en doet een orkaan, het broertje van Sandy, van zich spreken. Kortom, in deze eerste aflevering Katwijk Centrael nieuwe stijl zit weer voldoende stof tot nadenken. En wie niet wil nadenken, mag er ook gewoon om lachen. Katwijk Centrael wordt gemaakt door Jaap Arnoldus, Adri van Beelen, Elise Jansen van Rosendaal en Ruud Minnee. Vanaf maandag 3 december op RTV Katwijk, kanaal 41.

Uit de krant