Het SKA deco-team zoekt enthousiaste vrijwilligers!

Algemeen
Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent dat het SKA Oud & Nieuw evenement weer zal plaatsvinden. Natuurlijk wordt er van alles gedaan om het evenement te maken tot wat het is. 

Dit jaar heeft het SKA Deco-team in samenwerking met de combinatiefunctie Cultuur en jongerenwebsite Kattuk.nl 3 lokale kunstenaars ingehuurd om het geheel op te pimpen en ervoor te zorgen dat de decoratie van het feest naar een nog hoger niveau wordt getild.

Er is weer een super tof thema bedacht. Om dit thema te realiseren hebben we enthousiaste vrijwilligers nodig die een handje mee willen helpen. Het decor bouwt zich immers niet zelf. We kunnen je hulp goed gebruiken bij bijvoorbeeld het meehelpen opbouwen, verven, zagen en noem maar op. 

Ben jij creatief en wil je lekker bezig zijn, geef je dan op als vrijwilliger voor het Deco-team. 
Ga naar www.skakatwijk.nl en schrijf je in! Heb je vragen mail dan naar vrijwilligers@skakatwijk.nl (minimale leeftijd is 16 jaar, neem je ID mee! Legitimatie wordt gecontroleerd)  

Hoe meer vrijwilligers, hoe beter. Maak dus je broer(tje), zus(je), oom, tante, buurman, -jongen of -meisje en al je vrienden enthousiast om ook vrijwilliger te worden! Je helpt zo mee aan een super vet Oud en Nieuwfeest!

Uit de krant